0 items0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Reparationer

Følgende fejlfindinger/reparationer kan udføres i butikken:

Vi forventer at reparationer bliver afhentet 14 dage efter at de er meldt færdige med mindre at andet er aftalt. Det gælder både ting, der kommer til at virke og ting, der ikke gør. Meld meget gerne tilbage, hvis vi må beholde noget, som ikke kan laves, til reservedele. Intet svar er ikke nok.

Hvis der går mere end en måned uden at vi får svar, tillader vi os enten at sætte til salg eller benytte til reservedele/smide ud. Vi henvender os selvfølgelig mere end en enkelt gang inden det sker, men vi har mange ting, som ligger i lang tid i uvished.

Joy Con-drifting – 150 kr pr Joy Con
Vi udskifter pinden i joy cons til en ny og sætter et stykke pap i klemme for at reparationen holder længere. Forklaringen på pappet kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=Vid8lIXmZwE

CD-slibning – 25 kr/disc:
Vi bruger en JFJ Easy Pro Disc Repair-maskine, der sliber ridser væk fra spil, der ikke kan starte op eller går i stå.

Ikke alle spil kan reddes – det afhænger af ridserne – men vi har oplevet af langt de fleste spil bliver funktionelle igen.

Kan et spil efter slibning stadig ikke starte op eller stadig ikke komme videre fra det samme sted som før, vil det selvfølgelig ikke koste noget og pengene refunderes.

Opstramning af pinden i Nintendo 64-controllere – 75 kr.
En opstramning involverer udskiftning af nogle af de nedslidte dele i controlleren. Controlleren bliver ikke 100% som ny, men funktionaliteten bliver gevaldigt forbedret.

Regionsfri NES – 100 kr:
Gør det muligt at spille spil fra andre regioner end konsollen oprindelige.

Alle andre reparationer eller mods af konsoller:

Vi tager også ting til indlevering, som sendes videre til Susanne og Bo, der ved lidt mere om at lodde og fejlfinde inde i maskinerne.
Da de laver tingene hjemme og i deres fritid, vil der være ventetid på reparationer. Vi får afhentet og leveret reparationer sent fredag eftermiddag.

Kig forbi butikken med reparationerne og så tager vi et kig på det og sender det evt videre.

De udfører bl.a. følgende reparationer:
Udskiftning af batteri i Gameboy Classic, Color og Advance-spil – 80 kr

Hovedrengøring af PS4 + udskiftning af kølepasta – 250 kr

Drift analogstick PS4-controller – 125 kr

Fiks af lodrette streger på Gameboy-skærm – 125 kr