Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Om Nintendopusheren

D. 3. august 2019 åbnede jeg en butik i hjertet af Nørrebro i København, hvor har jeg har fyldt væggene med spil og konsoller fra gulv til loft. Butikken ligger i kælderen på Ydunsgade 4, 2200 Kbh N. Her er let adgang med det offentlige, og er man i bil, er der betalt parkering med Europark.

Nintendopusheren er først og fremmest en fysisk butik med videospil. Det er dog også muligt at købe online, hvis ikke man har tid eller mulighed for at komme forbi og se varerne i butikken.
Derudover er det også muligt at hænge ud og spille spillene, som er i butikken. Enten for at prøve dem inden man evt. køber, men også bare, hvis man vil have sig en spiloplevelse. Det er ganske gratis at spille.
En gang om måneden holder jeg Mario Kart 64-turnering og af og til også andre arrangementer. Alt bliver annonceret på Facebooksiden.

Sortimentet strækker sig fra den første Nintendo og helt frem til den nuværende generations konsoller. Fokus ligger på retrospil, men der begynder også stille og roligt at komme spil og konsoller fra den nuværende generation. Vi har en indkøbsaftale med en leverandør af PS4/PS5/Xbox One og Series X samt en direkte aftale med Nintendo, så helt nye spil bliver sat op som forudbestillinger, der enten kan hentes i butikken på udgivelsesdagen eller sendt.

Jeg gør meget ud af, at man kan finde hvad man leder efter, så jeg har organiseret alt efter konsol og sorteret titlerne alfabetisk.
Om man enten er rutineret samler, eller bare gerne vil genopleve sine barndomsminder, så vil jeg garantere, at man kan finde noget spændende blandt de 10.000 spil, som jeg har i butikken!

Oftest vil det være mig selv, der står i butikken, men jeg har en række afløsere til når jeg desværre skal noget andet. De har alle, ligesom jeg selv, en stor kærlighed til retrospil og alle de nørderier, der ofte følger med, og de er derfor yderst kvalificerede til at repræsentere butikken når jeg er væk.

Der kommer løbende nyindkøbte varer i butikken og her på siden under “Nye varer”.

Man kan desuden følge med i nyheder mm på Facebook, Instagram eller Youtube.

Jeg glæder mig til at se dig/jer!

Mvh Mads
Nintendopusheren

Tlf: 60571282(kun opkald) – check gerne udvalget på forhånd, hvis opkaldet handler om det 😉
Mail: kontakt@nintendopusheren.dk

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop