Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Julekalender 2020

1. december: Mikkel

Født i ’86. Har spillet siden ’89. Spiller alt fra 8-bit til current gen og ikke for fin til mini-konsoller. Udover videospil er jeg svært optaget af grammofonplader, alt ting skræk og sci-fi, kakerlakker og en frygtelig masse andet.

Afholdsmand og redeligheden selv.
Mikkel er gammel kunde, senere kammerat, til Mads og kom et par uger efter åbningen ned for at høre om han kunne komme i praktik fordi det offentlige syntes, at han nu havde dangderet den længe nok. Det kunne han godt og er nu bl.a. ansvarlig for at lageret på webshoppen stemmer overens med hvad der er på hylderne i butikken – han er nemlig pisse grundig!
Fun fact: Mikkel bliver ofte forvekslet med Lukas Graham fra Krummerne.
2. december: Vegas
Hej jeg hedder Vegas
Jeg begyndte at arbejde i Nintendopusheren i januar 2020. Da jeg startede hjalp Mads mig med arbejdet, som var at rense og teste spil/konsoller. Jeg var ikke god i starten men jeg lærte meget om at sælge i en butik.
Jeg elsker mest Nintendo og Playstation, fordi jeg vokset op med dem og har lært dem at kende år efter år. Jeg vil nok sige, at mit yndling spil-serie er Pokémon og Zelda inden for Nintendo. Til Playstation har jeg ikke rigtigt en serie som er eksklusiv for Playstation, men Jeg elsker serien Hitman og James Bond, som man kan spille på forskellige konsoller.
Vegas var, ligesom Mikkel, tidligere kunde i butikken helt fra første eller anden uge. Han var i Januar 2020 butikkens første folkeskolepraktikant, hvor han simpelthen gjorde det så godt, at jeg hyrede ham til at hjælpe til i vinterferien – the rest is history. Modsat hvad han selv husker fra praktikken, så var han faktisk ret god og lynhurtig allerede fra første dag af. Nu kommer han ind næsten hver lørdag, hvor han renser og tester spil og konsoller med lynets hast. Det er derfor en 14-årig dreng, som i skal skyde skylden på, hvis noget ikke virker 😉
På trods af at han er mere end halvt så ung som os andre, så er han en sand Pokémaniac, der har styr på ALLE generationer. Kunder, der har spørgsmål til Pokémon om lørdagen, kan derfor godt forberede sig på at blive Pokémansplainet, for telefonen bliver givet direkte videre til Vegas.
Fun fact: Vegas har verdens fedeste Snorlax-sækkestol.
3. December: Jonas

Dedikeret casual gamer, der har været i retrogamet i 5-6 år,
Tidligere sælger hos Ruben og Bobby og en engageret Sega Mega Drive-entusiast, legetøjsgeek, Pen and Paper Highroller og Star Wars lore-fantast.
Modsat de to andre var jeg faktisk kunde hos Jonas til at starte med. Jeg stødte første gang på Jonas for flere år siden i konkollegaen/idolet Bobby’s retrospil/frisør/vintage legetøjs-butikken “Ruben og Bobby”. Jeg var desværre ikke kunde dernede før Jonas kom til, men jeg vælger at tro på ham når han siger, at han har forvandlet butikken fra skrot til slot over en periode på et par år. Han er uddannet fotograf og har udstyret i orden, så hos os er han ham, der tager alle billeder af varerne og uploader dem til webshoppen.
Fun fact: Jonas formåede engang at klemme sig ned i et Turtles-kostume i en størrelse 6-8 år til en fødselsdag for et par år siden, hvor han selv var +30. Aftenen endte på Bip Bip Bar, hvor han var aftenens højdepunkt. Turtles-kostumet overlevede desværre ikke turen..
4. December: Felix

Teamplayer, tech-savvy og pokémon-master. Jeg er 24 år gammel og har i ca. 15 af dem, spillet alt fra Halo til Zoo Tycoon og Pokémon. Jeg er Nintendo handheld-specialist og især glad for Gameboy modding og reparation. Altid klar på en god samtale over salgsdisken og er god ved dyr.
Fik jeg sagt jeg godt kan lide Pokémon?
Felix er den eneste af de faste medarbejdere, der er blevet ansat på traditionel vis med ansøgning, CV og en lettere afslappet jobsamtale på årets varmeste dag. Han var(sjovt nok) også kunde før og købte sin Nintendo 64 med Ocarina of Time i butikken. En dag dumpede en mail fra ham ind, hvor han havde skrevet en meget fin ansøgning.
Han er super at have med på holdet, da han har god erfaring med kunder fra sit tidligere job. Han har desuden en naturlig interesse for teknik og hvad der rører sig i spilverdenen. Man kan derfor altid spørge ham om hvordan et tv virker eller hvilke spil Nintendo har haft med i deres nyeste Direct – fem minutter efter dens afslutning!
Fun fact: En dag solgte vi det sidste Yoshi’s Story i butikken og på webshoppen næsten samtidigt. Felix lod sig overtale til at tage sit eget med dagen efter så Marianne kunne få hvad hun havde bestilt. Det må man sgu sige er at ofre sig for kunderne og butikken! Dagen efter kom et andet ind, så han led ikke overlast i særlig lang tid.
5. December: Mikkels første konsol

Min første (helt egen) konsol var den originale Nintendo Game Boy. Jeg fik to spil med til den – Tetris og Burai Fighter. Jeg var hamrende ringe til Burai Fighter. Spiller det stadig af og til… og er stadig ganske ringe til det… men det har haft en kæmpe indflydelse på min kærlighed til shoot ’em up-spil.
6. December: Vegas’ bedste spil

Her er mit absolutte yndlingsspil: Det er Pokémon Platinum, der udkom i 2008. Jeg elsker spillet, fordi det er i min yndlingsgeneration af Pokémons og fordi historien og dialogen er fantastisk.
7. December: Jonas’ andre nørderier
Jeg er gammel Pen and Paper Entusiast, spillede 3,5 i mange år, men er nu helt oppe at køre over 5.0’eren
Masser af frihed til Game masteren og mindre regelbundent, det er for vildt.
Bedste moment nogensinde var da min tyvekarakter Garret skød lunten over til en tidsindstillet bombe, dybt nede i en Kobold mine. Han lavede et rullefald, og skød lunten over i sidste runde, med en natural 20’er, han blev båret rundt af sine frænder, til hyldest og ære i dagevis.
8. December: Felix’ første minde

Et af de tidligste gamingminder jeg husker, var efter skole i 1. klasse, når klokken slog 14 og vi løb om kap, så vi kunne skrive os på listen til at spille på SFO’ens Nintendo 64 maskiner. Så stod den på at vise sit værd i en ægte battle og der var intet bedre sted at gøre det, end i Pokémon Stadium! Charizard var altid et fast medlem af mit team og han er stadig en af min favoritter idag. Det var her min store interesse for Pokémon og gaming opstod, hvilket senere ledte til at jeg fik mit første helt eget spil: Pokémon Crystal version. Mærkeligt hvordan en lille grå kassette og en meget kantet orange drage kan ændre ens liv, hva?
9. December: Hvad spiller Vegas for tiden?

Det her er Alien isolation, det spiller jeg lige nu, men jeg er ikke kommet så langt. Det er et sjovt og uhyggelig spil med jumpscares. Samtidig er det også et snigespil, hvor du undgår Aliens.
9. December: Hvad spiller Felix for tiden?

For tiden er jeg i gang med Final Fantasy VII remake, men ellers er jeg glad for alt fra Super Mario til Halo, og gamer på både handhelds, Playstation og endda PC fra tid til anden.
11. December: Kunstelskeren Mikkel

Som et lille spin-off i samlingen har jeg disse to malerier af E. Honda og Dhalsim fra Street Fighter. De er spraymalet på 90×90 cm. lærreder af min makker Thor Leon der er kunstner og tatovør. De hænger normalt side om side i min stue… til yderst begrænset glæde for min kæreste.
12. December: Jonas’ første konsol
Første konsol var en Sega Mega Drive. Fik den som 12 årig og har aldrig set mig tilbage. Med Mega Drive 2 fulgte Sonic 2, og Mega Games 1. Har været Sonic-mand siden.
Elsker også Streets of Rage 3 med et blødende hjerte. Mine bedste moments med Segaen er, når du løber fra frameraten og ud af skærmen i Chemical Plant Zone.
Også når du låser Shiva op i Streets of Rage 3 og stemningen i horribelt dårlige Rollespil, især den corny helt lirrede 16 bits metal-musik.
13. December: Vegas’ Snorlax-sækkestol
14. December: Felix’ Super Mario 64-plakat

Denne Super Mario 64-plakat er et genoptryk som udkom i forbindelse med Super Mario’s 35 års jubilæum, sammen med Galaxy og Sunshine versionerne. De kan stadig fås for sølle 300 platinum points, inde på My Nintendo!
15. December: Hvad spiller du for tiden, Mikkel?
Jeg har meget lidt tid til at spille for tiden – jeg prøver i stedet at sætte min lejlighed i stand – men når jeg har lidt tid prøver jeg at blive en smule mere fortrolig med Crimzon Clover. Et benhårdt shoot ’em up-spil der udkom til Nintendo Switch samme dag som jeg (endelig!) fik min egen. Intens højoktan-actionunderholdning med farver nok til begge øjne.
16. December: Jonas’ gyserhistorie

En af mine bedste/værste spiloplevelser var med Spillet Resident Evil 2. Min far fik altid gratis billedrørs-tv af en fjernsynsmand han kendte. De fjernsyn udtjente jeg så i hoetal på få måneder.
I scenen hvor man går igennem et forhørslokale og samler en pakke bullets op, på vej tilbage hvor Lickeren sprænger direkte igennem ruden og griber fat i en, der går strømmen i hele huset. Billederøret begynder at hyle med en høj brummende, UHUHHOOOOOOH lyd, hvor lyden først stopper efter 10-15 sekunder. Hvorpå jeg sidder og stirrer ind i en sort skærm i mørket, helt alene hjemme mens forældrene er til forældremøde. Jeg sidder sådan i 5-10 minutte inden jeg tør bevæge mig rundt i huset igen. Bedste jumpscare nogensinde.
Julekalender 1 af 2: Nintendopusherens medarbejdere
17. December: Streets of retro
Regeringen meldte ud at frisører skal lukke fra på mandag og barer fortsat ikke må åbne. Dagens julekalender er derfor dedikeret til “Bip Bip Bar” og “Ruben og Bobby”, der er de to andre i samarbejdet “Streets of Retro”.
18. December: Vegas’ Scorpion:

Det her er et af de bedste collector’s editions jeg har. Det er Scorpion fra MK11. Jeg fik den til min fødselsdag i 2019 samt to steelbooks og Ultimate edition af MK11.
19. December: Mikkels anbefaling
Smider gerne en kæmpe PlayStation Vita-anbefaling i form af en ikke-rigtig-trilogi fra Vanillaware – Odin Sphere Leifthrasir, Muramasa Rebirth og Dragon’s Crown. Genren er en slags 2D beat ’em up-style action-RPG og det er noget af det helt allerbedste – og pæneste – PlayStation Vita har at byde på.
Spillene kan også findes på Wii (Muramasa), PS2 (Odin Sphere), PS3 og PS4 (Odin Sphere Leifthrasir og Dragon’s Crown).
20. December: Jonas’ lydbog
Vi kender alle følelsen man får når man hører “Pling, bladr om på næste side”-lyden.
Som en hundefløjte lige i solar plexus geekede jeg helt ud over dinoer, vulkaner og Rip, Rap og Rup på rockerfede eventyr.
P.S. Næbdinoer er fucking fede.
21. December: Mikkels superkonsoller

Noget af det fedeste jeg har i min samling synes jeg selv er Analogue Mega Sg og Super Nt… En slags luksusudgave af henholdsvist Sega Mega Drive og Super Nintendo. Mega Sg spiller endda også Master System. De er regionsfri og spiller perfekt på moderne fjernsyn. Derudover kan man rode rundt med et helvede af indstillinger og eks. banke PAL spil op i 60Hz ligesom NTSC spil. Stærke sager!
22. December: Vegas’ ældste ting
Her er endnu en fantastisk konsol i min samling: Det er selvfølgelig en NES fra 1985, jeg købte den for 1000 kr i August i år og har spillet Duck Hunt og Super Mario Bros in 1.
23. December: Vegas’ Pikachu-Nintedo 64
Her er min nyeste konsol en N64 Pikachu edition, der tog mig 13 uger at spare sammen til. Jeg er som sagt en kæmpe Pokemon fan og dette viser hvor glad jeg er for Pokemon 🙂
24. December: Nintendopusherens medarbejde
Her ses de fem Nintendopushere på årets julekort.
Det er blevet sendt ud med alle pakker og tilbudt alle kunder, der har har handlet i butikken efter d. 5. December, hvor pakken langt om længe landede.
I ægte 2020-ånd har vi selvfølgelig masker på, men vi var lidt optimistiske og har også taget et til 2021, hvor vi ikke har masker på. Så kan vi genbruge dem, der ikke blev givet væk i år (og så var det også lidt billigere at trykke en bagside end et helt nyt kort).
Det har været en travl december med nogle meget lange arbejsdage, men det er skønt at se hvor mange videospil, der kommer til at lægge under landets juletræer.
Glædelig jul fra Mikkel, Vegas, Jonas, Felix og Mads

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop