Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Butikken

D. 3. august 2019 åbnede jeg en butik i hjertet af Nørrebro i København, hvor har jeg har fyldt væggene med spil og konsoller fra gulv til loft. Butikken ligger i kælderen på Ydunsgade 4, 2200 Kbh N. Her er let adgang med det offentlige, og er man i bil, er der betalt parkering med Europark.
Sortimentet strækker sig fra den første Nintendo og helt frem til den nuværende generations konsoller – fokus ligger dog på retrospil.
Jeg gør meget ud af, at man kan finde hvad man leder efter, så jeg har organiseret alt efter konsol og sorteret titlerne alfabetisk.
Om man er rutineret samler, eller bare gerne vil genopleve sine barndomsminder, vil jeg garantere, at man kan finde noget spændende blandt de 10.000 spil, som jeg har i butikken!

Oftest vil det være mig selv, der står i butikken, men jeg har en række afløsere til når jeg desværre skal noget andet. De har alle, ligesom jeg selv, en stor kærlighed til videospil og alle de nørderier, der ofte følger med, og de er derfor yderst kvalificerede til at repræsentere butikken når jeg er væk.

Åbningstiderne er følgende
Mandag:12-17.30
Tirsdag: 12-17.30
Onsdag: 12-18.30
Torsdag: 12-17.30
Fredag: 12-17.30
Lørdag: 11-16
Søndag: lukket

Jeg glæder mig til at se dig/jer!
Mvh Mads
Nintendopusheren

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop