0 items0,00 DKK

No products in the cart.

Book

Butikken kan bookes til photoshoot, polterabend, fødselsdag eller and festlig lejlighed. Det koster 1000 kr pr time.

Jeg tilbyder også at komme ud med en opsætning, der passer til det arrangement, der skal holdes. Jeg har tidligere arrangeret bl.a. Bomberman-aften i Karensminde Kulturhus, Festlig Fredag i Vallensbæk kommune, holdt utallige Mario Kart 64-konkurrencer, lavet udstilling for Frederiksberg bibliotek til Danish Gaming Week 2018 og bl.a. lejet konsoller og tv til advokatpartnerselskabet DLA Piper og til RUCs årsfest 2019.

Prisen ved arrangementer afhænger af arrangements omfang og min arbejdsbyrde samt om jeg bliver nødt til at holde butikken lukket/finde en afløser.

Vil man bare gerne leje konsoller og spil tilbyder jeg også dette her: Leje af spil og konsoller.

Skriv en mail til mads@nintendopusheren.dk med en beskrivelse, dato, hvor meget og evt. hvilket udstyr der ønskes, om man vil låne eller om jeg skal med. Så vil jeg vende tilbage med en pris og om det kan lade sig gøre.